RGIII Injured in Redskins Thriller

credit: Patrick McDermott/Getty Images
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Kirk Cousins #12 of the Washington Redskins reacts during the fourth quarter against the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
credit: Patrick McDermott/Getty Images
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Bernard Pierce #30 of the Baltimore Ravens is tackled by Josh Wilson #26 of the Washington Redskins during the second half at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Robert Griffin III #10 of the Washington Redskins is attended to on the sidelines in the fourth quarter during a game against the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. The Washington Redskins defeated the Baltimore Ravens 31-28 in overtime. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Quarterback Robert Griffin III #10 of the Washington Redskins is helped off the field after getting injuried during the fourth quarter of the Redskins 31-28 overtime win over the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Punter Sam Koch #4 of the Baltimore Ravens moves in to tackle Richard Crawford #39 of the Washington Redskins on a punt return in overtime of the Redskins 31-28 win at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Head coach John Harbaugh of the Baltimore Ravens looks on from the sidelines during the second half of the Ravens 31-28 overtime loss to the Washington Redskins at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Head coach John Harbaugh of the Baltimore Ravens looks on from the sidelines during the second half of the Ravens 31-28 overtime loss to the Washington Redskins at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Inside linebacker Jameel McClain #53 and free safety Ed Reed #20 of the Baltimore Ravens tackle wide receiver Leonard Hankerson #85 of the Washington Redskins after catching a pass during the first half at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Joe Flacco #5 of the Baltimore Ravens tries to break the tackle of Lorenzo Alexander #97 of the Washington Redskins as he scrambles for a first down in overtime at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. The Washington Redskins defeated the Baltimore Ravens 31-28. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
credit: Patrick McDermott/Getty Images
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Robert Griffin III #10 of the Washington Redskins reacts on the sideline in the fourth quarter during a game against the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
credit: Patrick McDermott/Getty Images
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Kicker Kai Forbath #2 of the Washington Redskins walks off the field after he kicked the game winning field goal in overtime against the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. The Washington Redskins defeated the Baltimore Ravens 31-28. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Ray Rice #27 of the Baltimore Ravens celebrates after scoring a touchdown against the Washington Redskins in the fourth quarter at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Joe Flacco #5 of the Baltimore Ravens celebrates after Ray Rice #27 scored a touchdown in the second half against the Washington Redskins at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Ray Rice #27 of the Baltimore Ravens celebrates after scoring a touchdown against the Washington Redskins in the fourth quarter at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Kicker Kai Forbath #2 of the Washington Redskins walks off the field after he kicked the game winning field goal in overtime against the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. The Washington Redskins defeated the Baltimore Ravens 31-28. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
credit: Patrick McDermott/Getty Images
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Robert Griffin III #10 of the Washington Redskins scrambles with the ball against the Baltimore Ravens in the second half during a game at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
credit: Patrick McDermott/Getty Images
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Kirk Cousins #12 of the Washington Redskins is interviewed after the Washington Redskins defeated the Baltimore Ravens 31-28 in overtime at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Bernard Pierce #30 of the Baltimore Ravens leaps to avoid the tackle of DeAngelo Hall #23 and London Fletcher #59 of the Washington Redskins during a game at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Anquan Boldin #81 of the Baltimore Ravens is tackled by DeAngelo Hall #23 of the Washington Redskins in the second half of a game at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Robert Griffin III #10 of the Washington Redskins celebrates after Pierre Garcon #88 scored a touchdown in the fourth quarter during a game against the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. The Washington Redskins defeated the Baltimore Ravens 31-28 in overtime. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: A general view of the opening kickoff of a game between the Baltimore Ravens and Washington Redskins at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
(Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Ray Rice #27 of the Baltimore Ravens talks with DeAngelo Hall #23 of the Washington Redskins following the Redskins 31-28 overtime win at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
(Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Defensive end Chris Baker #92 of the Washington Redskins celebrates after the Redskins defeated the Baltimore Ravens 31-28 in overtime at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Defensive end Chris Baker #92 of the Washington Redskins celebrates after the Redskins defeated the Baltimore Ravens 31-28 in overtime at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Robert Griffin III #10 of the Washington Redskins is attended to on the sidelines in the fourth quarter during a game against the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. The Washington Redskins defeated the Baltimore Ravens 31-28 in overtime. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Kicker Kai Forbath #2 of the Washington Redskins kicks the game winning field goal in overtime during a game against the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. The Washington Redskins defeated the Baltimore Ravens 31-28. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Kicker Kai Forbath #2 of the Washington Redskins kicks the game winning field goal in overtime during a game against the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. The Washington Redskins defeated the Baltimore Ravens 31-28. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Robert Griffin III #10 of the Washington Redskins is helped off the field in the fourth quarter during a game against the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. The Washington Redskins defeated the Baltimore Ravens 31-28 in overtime. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Sam Koch #4, Asa Jackson #25, and Torrey Smith #82 of the Baltimore Ravens walk off the field following their 31-28 overtime loss to the Washington Redskins at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Wide receiver Pierre Garcon #88 of the Washington Redskins catches a touchdown pass late in the fourth quarter in front of free safety Ed Reed #20 of the Baltimore Ravens during the Redskins 31-28 overtime win at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Wide receiver Pierre Garcon #88 of the Washington Redskins catches a touchdown pass late in the fourth quarter in front of free safety Ed Reed #20 of the Baltimore Ravens during the Redskins 31-28 overtime win at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Wide receiver Pierre Garcon #88 of the Washington Redskins catches a touchdown pass late in the fourth quarter in front of free safety Ed Reed #20 of the Baltimore Ravens during the Redskins 31-28 overtime win at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Quarterback Kirk Cousins #12 of the Washington Redskins spikes the ball in the endzone after scoring a two point conversion to tie the game with the Baltimore Ravens late in the fourth quarter forcing overtime during the Redskins 31-28 winFedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Kicker Kai Forbath #2 of the Washington Redskins celebrates with holder Sav Rocca #6 after hitting the game winning field goal in overtime to give the Redskins a 31-28 win over the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Kicker Kai Forbath #2 of the Washington Redskins kicks the game winning field goal with holder Sav Rocca #6 in overtime to give the Redskins a 31-28 win over the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Kicker Kai Forbath #2 of the Washington Redskins celebrates with holder Sav Rocca #6 after hitting the game winning field goal in overtime to give the Redskins a 31-28 win over the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Robert Griffin III #10 of the Washington Redskins celebrates after Alfred Morris #46 scored a touchdown against the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Darrel Young #36 of the Washington Redskins is tackled by Ed Reed #20 of the Baltimore Ravens during a game at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Joe Flacco #5 of the Baltimore Ravens drops back to make a pass against the Washington Redskins during a game at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Santana Moss #89 drops a pass from Robert Griffin III #10 of the Washington Redskins in the second quarter against the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Josh Morgan #15 of the Washington Redskins avoids the tackle of Ed Reed #20 of the Baltimore Ravens during the first half at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Anquan Boldin #81 of the Baltimore Ravens is tackled by Madieu Williams #41 of the Washington Redskins after catching a pass for a touchdown in the first quarter of a game at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Ray Rice #27 of the Baltimore Ravens breaks the tackles of Perry Riley #56 and Reed Doughty #37 of the Washington Redskins in the second quarter of a game at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Darrel Young #36 of the Washington Redskins is tackled by Ed Reed #20 of the Baltimore Ravens during a game at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Dennis Pitta #88 of the Baltimore Ravens celebrates after scoring a touchdown against the Washington Redskins at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Dennis Pitta #88 of the Baltimore Ravens catches a touchdown pass from Joe Flacco #5 during a game against the Washington Redskins at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Cornerback Corey Graham #24 of the Baltimore Ravens breaks up a pass intended for wide receiver Santana Moss #89 of the Washington Redskins during the first half at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Inside linebacker Jameel McClain #53 and free safety Ed Reed #20 of the Baltimore Ravens tackle wide receiver Leonard Hankerson #85 of the Washington Redskins after catching a pass during the first half at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Running back Ray Rice #27 of the Baltimore Ravens carries the ball against the Washington Redskins during the first half at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Tight end Dennis Pitta #88 of the Baltimore Ravens is tackled by cornerback DeAngelo Hall #23 of the Washington Redskins after catching a first half pass at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Wide receiver Anquan Boldin #81 of the Baltimore Ravens celebrates catching a touchdown pass with teammate Tandon Doss #17 during the first half against the Washington Redskins at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Quarterback Joe Flacco #5 of the Baltimore Ravens throws a pass during the first half against the Washington Redskins at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Quarterback Joe Flacco #5 of the Baltimore Ravens throws a pass during the first half against the Washington Redskins at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Quarterback Joe Flacco #5 of the Baltimore Ravens celebrates after throwing a first half touchdown pass against the Washington Redskins at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Running back Alfred Morris #46 of the Washington Redskins celebrates after rushing for a first half touchdown against the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Running back Alfred Morris #46 of the Washington Redskins dives into the endzone for a rushing touchdown against the Baltimore Ravens during the first half at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland.  (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Running back Alfred Morris #46 of the Washington Redskins dives into the endzone for a rushing touchdown against the Baltimore Ravens during the first half at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Running back Alfred Morris #46 of the Washington Redskins dives into the endzone for a rushing touchdown against the Baltimore Ravens during the first half at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Wide receiver Anquan Boldin #81 of the Baltimore Ravens catches a touchdown pass in front of free safety Madieu Williams #41 of the Washington Redskins during the first half at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Wide receiver Josh Morgan #15 of the Washington Redskins catches a touchdown pass in front of free safety Ed Reed #20 of the Baltimore Ravens during the first half at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Robert Griffin III #10 of the Washington Redskins celebrates after Alfred Morris #46 scored a touchdown against the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Anquan Boldin #81 of the Baltimore Ravens catches a pass for a touchdown against the Washington Redskins in the first quarter of a game at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Robert Griffin III #10 of the Washington Redskins celebrates after Alfred Morris #46 scored a touchdown against the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Anquan Boldin #81 of the Baltimore Ravens catches a pass for a touchdown against the Washington Redskins in the first quarter of a game at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Santana Moss #89 of the Washington Redskins is tackled by Corey Graham #24 of the Baltimore Ravens in the first quarter of a game at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Robert Griffin III #10 of the Washington Redskins warms up before a game against the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Robert Griffin III #10 of the Washington Redskins warms up before a game against the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Washington Redskins head coach Mike Shanahan walks onto the field before a game against the Baltimore Ravens at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Patrick McDermott/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Quarterback Joe Flacco #5 of the Baltimore Ravens throws a pass while warming up before the start of the Ravens game against the Washington Redskins at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Quarterback Robert Griffin III #10 of the Washington Redskins throws a pass while warming up before the start of the Redskins and Baltimore Ravens game at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Baltimore Ravens v Washington Redskins
Baltimore Ravens v Washington Redskins
LANDOVER, MD - DECEMBER 09: Quarterback Robert Griffin III #10 of the Washington Redskins throws a pass while warming up before the start of the Redskins and Baltimore Ravens game at FedExField on December 9, 2012 in Landover, Maryland. (Photo by Rob Carr/Getty Images)
Categories: Redskins Sports

Latest Galleries

EB & JP at Sleep Number of Woodbridge - 11/12/16
Washington Game Day Uncensored Week 10 at Rhodeside Grill - 11/13/16
Junkies Poker Open At The Borgata Hotel & Casino - Nov. 9-11, 2016
Thursday Night Football Pregame Show w/ CDVTW & Santana Moss - 11/10/16
Elite Shooting Sports w/ Chad Dukes - 11/5/16
Thursday Night Football Pre-Game Show w/ CDVTW & Santana Moss- 10/27/16
Washington Game Day Uncensored Week 7 at Dogwood Tavern - 10/23/16
Aim High Youth Football League 10/23/16

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

More From CBS DC

D.C. Lottery Live
Follow and Like Us
Eat See Play

Listen Live